12/14/2009

Συμμετοχή του προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Νομικών σε δενδροφύτευση

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Νομικών Γιώργος Συλίκος συμμετείχε στη μεγάλη δενδροφύτευση στην Πεντέλη στις 13 Δεκεμβρίου 2009.
Η Ένωση Ελλήνων Νομικών, αποδεικνύοντας με ΠΡΑΞΕΙΣ την ιδιαίτερη οικολογική συνείδηση και ευαισθησία της, συμμετέχει, όπως είναι γνωστό, στην παγκόσμια εκστρατεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών "Φύτεψε ένα δέντρο", που στοχεύει στην δημιουργία πράσινου στη γη μας (και ιδιαίτερα στην πολύπαθη Ελλάδα μας).
Η απαθής θεώρηση και η σιωπηρή συνενοχή αλλά και η Νερώνεια καπηλεία της καταστροφής του περιβάλλοντος και οι πομφολυγολογίες και οι γενικόλογες αοριστολογίες για το "περιβάλλον" και την "οικολογική συνείδηση", που είναι της μόδας, για πολιτικούς ή άλλους λόγους, χωρίς ενεργή συνείδηση των προβλημάτων του Περιβάλοντος και κυρίως χωρίς ΠΡΑΞΗ, ούτε δημιουργούν περιβάλλον, φυσικό και πολιτιστικό, ούτε βοηθούν το περιβάλλον, που καταστράφηκε, να αναστηθεί.
Φυτέψτε κι εσείς ένα δέντρο, δώστε μια ανάσα ζωής σε μια ρημαγμένη και κατακαυμένη Ελλάδα, όπου ζούμε και θα ζήσουν τα παιδιά μας.
Στη δενδροφύτευση στην Πεντέλη συμμετείχαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κύριος Ιερώνυμος, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κύριος Θεόδωρος Β΄, βουλευτές, δήμαρχοι και πλήθος πολιτών, που εννοούν και κατανοούν ότι το περιβάλλον, που ζούμε, είναι υπόθεση όλων μας.